Frakt fritt

Bestillinger gjort før klokken 1300 sendes samme dag!

Alltid fri frakt med Pakke i Postkassen. ved kjøp over 499,-  Vi kan dessverre ikke sende gratis under dette, men du betaler kun 49,- 

99,- for Servicepakke, denne er da forsikret og har sporing.

Ved valg av fri frakt med brevpost velges dette på kjøpers ansvar. Selger erstatter ikke varer som kommer bort i postgang.

Retur : Legg ved info om ordrenummer og navn. Vi krediterer de returnerte varene så snart vi mottar disse. Returfrakt dekker du selv. Returer må sendes innen 14 dager fra mottatt vare.

NB: Badetøy, Bibs og andre hygieneprodukter kan ikke returneres.

Returer sendes til: Noas Ark Barneklær as, Vognmannsgate 5, 3187 Horten.


Du har to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er Postens reglementer. 

Betaling

Samtlige priser i nettbutikken er oppgitt i NOK inkl. mva. 
Er du under 18 år må du ha tillatelse av foresatt/verge for å bestille hos oss. 
 

I vår nettbutikk kan du betale med både faktura, delfaktura og kredittkort gjennom Klarna Checkout. Ingen ytterligere kostnader vil bli lagt til kjøpesummen, bortsett fra frakt. Din sikkerhet og trygghet er meget viktig for oss, og med Klarna som samarbeidspartnere blir denne sikkerheten ivaretatt.  Ved et kjøp i vår nettbutikk, vil kjøpesummen bli reservert på konto frem til varene er plukket. Kontoen blir belastet først når varene er pakket og sendt. Velger du faktura eller delfaktura vil du motta en e-post med faktura fra Klarna når varene er bestilt. 

Det er et krav fra Klarna at personnummer blir lagt inn ved kjøp. Dette er for trygt å kunne identifisere deg og hindre uautorisert bruk eller misbruk av Klarna Checkout, samt  for å oppfylle kravene i henhold til god kredittformidling.